Unissa on totuus

Jos näkee samana yönä kaksi kertaa unen samasta aiheesta, pitäisiköhän asia ottaa vakavasti? Molemmissa unissa olin häissämme pitämässä puhetta, jota en ollut valmistellut yhtään. Olisi siis varmaan aika alkaa valmistelemaan puhetta, kun sellaisen olen kerran luvannut pitää…

Julkaistu
Kategoria(t): Häät

1 kommentti

  1. Heh heh, sitä alkaa selkeästi kasautumaan paineita omista häistä, kun tuppautuvat hääkuviot jo uniinkin. 🙂
    Minulla oli muutama viikko takaperin samanlaisia ongelmia: näin unen, jossa olin mennyt ostanut valkoisen puvun omiin häihini VAIKKA nimenomaan tarkoitus oli hankkia tumma puku, jota voisin omien häiden jälkeen käyttää aina kun tummaa pukua ylipäätääntarvitsee.
    Kun sitten viimein sain tumman puvun hankituksi, niin eipä tuo unikaan enää ole häirinnyt…
    Eli mitä tästä voimme päätellä? No, tuskinpa sen ihmeempää, mutta kannattanee kuitenkin kirjoittaa se puhe (jos sellaisen olet luvannut pitää), niin ehkäpä tuo unikin lakkaa häiritsemästä.

Kommentointi ei ole käytössä.