Ateena kiinnostaa melkein

Katselimme eilen puoliteholla kolme tuntia olympialaisia (niitä hilpeiden kreikkalaisten organisoimia kisoja). Tarkoituksena oli seurata naisten seiväshypyn finaali, mutta kun kisat alkavat yhdeksältä, olisi pitänyt tietää, että tositoimiin päästään vasta puolenyön aikaan. Odotus kannatti: näimme huikean jännittävän kisan ennakkosuosikkien ja ainoiden mahdollisten voittajien Svetlana Feofanovan ja Jelena Isinbajevan välillä. Näistä Isinbajeva voitti, odotetusti, ja paransi vielä sentillä maailmanennätyslukemiksi 491. Huikean jännää, sillä Isinbajevan voitto oli yhden hypyn varassa. Kaksi epäonnistumista pohjalla virittää jännitystä ihan uudelle tasolle.

Muuten olympiakisat ovat olleet umpitylsiä. Juoksuja erilaisia matkoja; uimista erilaisia matkoja. Kumpaakaan ei jaksa, ellei tapahdu jotain oikeasti jännää. Kuten Perdita Felicienin kaatuminen naisten satasen aidoilla. Se oli suurta draamaa se.

Jos alun linkitysvitsi meni ohi, lue Visa Kopun linkitys olympialajiksi.

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys

1 kommentti

  1. Painonnoston yhteydessä tapahtuvan prolapsian epätodennäköisyydestä johtyen paras lajivalinta seurattavaksi oli ilman muuta Naisten voimistelu.
    Varsinkin Romanian naispuolinen Keanu Reeves, Catalina Ponor, esiintyi katsomisen arvoisesti.

Kommentointi ei ole käytössä.