Opintosotku

Ensimmäinen vakava yritys luonnostella syksyn opinto-ohjelmaa tuotti 16 opintoviikon paketin, josta kolme opintoviikkoa voi osoittautua liian vaikeaksi ja kaksi opintoviikkoa peruuntua aiemmin opiskeltuina. Opintotuki edellyttää käsittääkseni 10,8 opintoviikon suoritusta, joten sikäli kaikki on hyvin. Pari kirjatenttiä noihin voisi vielä lisätä.

Alkaa vaan olla opiskeltava loppu. Infon aineopinnoista olen tehnyt lähes kaiken mielekkään, syventäviäkin on jo tarpeeksi joskin niitä voisi vielä täydentää. Tietojenkäsittelyoppi ei tarjoa enää mitään, ellen käy syventäviin (ja tuskin käyn). Hypermediaa sentään on tarjolla mukavasti. Kirjallisuustiedettäkin voisi jatkaa, mutta traumaattinen esseenkirjoitusprosessi viime kesältä tappoi kyllä kaiken mielenkiinnon siihen puuhaan.

Onhan noita opintoviikkoja jo yli 150, joten ei kai niitä sikäli tarvitsisi juuri enempää kertyäkään. Sitten pitäisi vain valmistua.

Julkaistu
Kategoria(t): Koulu

2 kommenttia

  1. Olet varmaan huomannut, että opintotukeen vaadittava vähimmäismäärä muuttuu tänä syksynä. Muistaaksein.

Kommentointi ei ole käytössä.