TV-tarjontaa

tv ja elokuva

Uusi vuosi, uudet TV-ohjelmat. Ruotsalainen realitysarja Farmarit sai eilen ihan kiinnostavan startin. Tahti on verkkainen amerikan realityihin verrattuna, mutta henkilögalleriaan oli löydetty ainakin yksi räyhähenki, josta irronnee hupia toviksi. Seuraamme mielenkiinnolla.

Täysosuma taas vaikuttaa aika synkältä tapaukselta. Ei sentään niin synkältä kuin Isälle morsian, joka on ollut harvinaisen karmiva ohjelma. Siitäkin voi pistää paremmaksi, todistaa Fox sarjallaan Who’s My Daddy (via Lovelacen testi):

Luksuskartanoon tuotu nainen kohtaa kaikkiaan kahdeksan miestä, joista yksi on kyseinen oikea biologinen isä, joka naisen on yritettävä löytää jakson aikana. Loput seitsemän miestä ovat näyttelijöitä, jotka yrittävät puijata naisen valitsemaan juuri heidät. Jos adoptoitu nainen löytää miehiä tarkastelemalla ja haastattelemalla oikean biologisen isänsä, hän saa palkinnoksi satatuhatta dollaria, ja muuten rahat menevät trikityksessä onnistuneelle huijarille.

Positiivisemmista uutuuksista todettakoon paljon kehuttu Neon Genesis Evangelion, jonka erinomaisuus ei kuitenkaan vielä ensimmäisestä jaksosta auennut. Tähän väliin pitää muuten mainita ihan itse keksimäni vitsi: mitä animefani sanoi nähdessään Phil Collinsin vanhan bändin? Ne on Genesis!

Nelosellekin on tulossa vaikka mitä kivaa. Paritellen tekee paluun, uusinnat katsoo ihan mieluusti. Uusista sarjoista lupaavimmilta vaikuttavat Fast Show -spinoff Swiss Toni ja samoin Fast Showsta tutun Paul Whitehousen tähdittämä Toinen kerta (ilmeisesti siis Happiness).

Vielä pitää mainita törkytorstaiohjelmistosta löytyvä kolmiosainen sarja Tenacious D – maailman paras bändi, joka lienee ihan mielenkiintoista nähtävää (ja kuultavaa).

1 kommentti

  1. Miettinen on HAUSKA IDEA
    Kerään AJANKOHTAISTA Sivustoni linkkiin kaikkea hauskaa ja Miettinen on HYVÄ.
    Toivottavasti saat kauttani myös kuminauhoja, jotta Miettinen kasvaisi.

Kommentointi ei ole käytössä.