Zeniläinen tyyneys

Tehtävien vuori nousee edessäni. Töitä: 20 tuntia viikossa lainaustiskipäivystystä. Helmikuun maanantait tiedonlähteet-kurssin harjoituksia vetämässä. 5000 merkin kolumni kerran kuussa, kepeämpi kolumni noin kerran viikossa. Muutama levyarvostelu, eli paljon Johannaa miellyttämättömien levyjen kuuntelua, joka pitää siten tehdä omalla ajalla. Kaksi lautapelikäännöstä: todella työläs ja melko kevyt. Opintoja: graduseminaari, eli keväällä tutkimussuunnitelma ja erilaiset seminaaritehtävät. Tiedonhakujärjestelmien evaluointiseminaari, eli seminaarityö, harjoituksia ja kotitehtäviä. Ja lopulta se tärkein: rentoa elämää vaimon kanssa, eli ei siis liikaa työntekoa iltaisin.

Siinä näin alkajaisiksi. Lista vaikuttaa aika häijyltä, kun sitä näin tarkastelee, mutta yllätän itsenikin suhtautumalla tilanteeseen täysin tyynesti. En huolehdi, enkä edes mieti olisiko oikeastaan syytä. Täytyy vain tehdä sen, mitä ehtii ja suoriutua lopuista jollain muulla tavalla. Selviäähän näistä, kun ei ala panikoida.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

1 kommentti

  1. Tyˆn sankari

    Hassua, olen aivan varma, ett‰ postitin t‰m‰n kirjoituksen jo eilen illalla. Movable Type on yˆn aikana liikuskellut omilla teill‰‰n, ja vaikka sainkin viimeaikaiset kommentit ilmestym‰‰n takaisin, eilisiltainen postaus on kadonnut joihinkin sanoinkuva…

Kommentointi ei ole käytössä.