Kuva-arvoitus

Kolme ihmistä

Mitä tässä kuvassa tapahtuu? Selityksiä kaivataan.

Julkaistu
Kategoria(t): Sekalaista

4 kommenttia

  1. Kaksi hyvässä asemassa olevaa ihmistä (kultaiset salkunkantajat) vetävät toveriaan virattomuuden tervahaudasta (musta hahmo).

  2. A) Musta kirjastonhoitaja rientää ottamaan kirjavarasta hihasta kiinni ja varkaan isompi kaveri sanoo, että ”Älä kuule yhtään rupee.”
    B) Musta kirjastonhoitaja rientää palvelemaan asiakkaita, jotka eivät tiedä, minne palauttaisivat / mistä lainaisivat [kirjat on jo kainalossa], ettei tapahtu kohta A.
    C) Kohteliaisuuskampanja on jalkautettu ja musta kirjastonhoitaja rientää kättelemään ja neuvomaan asiakkaita, ettei tapahdu kohdat B ja A.

  3. Evankelista-aviopari (joilla on vetoketjulliset raamatut, joissa on paljon alleviivauksia ja kirjanmerkkejä) ahdistelee Tampereen asematunnelissa viatonta ohikulkijaa, joka haluaisi vain repiä hihansa irti, jatkaa matkaa ja pitää huolta omista asioistaan.

  4. Hyvän luennon jälkeen mies on mennyt elämänkumppaninsa kanssa kiittämään luennoitsijaa, mutta miehen ojentaessaan kätensä luennoitsija astuu ohi ja kätteleekin hieman taka-alalla ollutta kauniimpaa osapuolta.
    Tämä harmittaa miestä ja ilahduttaa naista, mutta kumpikin salaavat sen toisiltaan.

Kommentointi ei ole käytössä.