Kansallisaarre ja Bridget Jonesin paluu

tv ja elokuva

Lauantaina viihdettä tarjosi Bridget Jones: Elämä jatkuu joka oli melkoisen karmiva jatko-osavedätys kerrassaan kelvolliselle elokuvalle. Reilusti ylilyöty juoni oli suorastaan kamala ja henkilöt pyörivät tasan samoilla raiteilla kuin edellisessä elokuvassa. Hoh.

Tänään katseltiin sitten National Treasure – Kansallisaarre, ja sepä olikin odotettua parempi. Puhdasta hömppää, tietysti, mutta mukavan vauhdikas kuitenkin. Eikä tarvinnut kokea järkytystä: Nicolas Cage on edelleen täysin kelvoton näyttelijä. Muuten elokuva oli kerrassaan kelvollinen viritys, kaikessa älyvapaudessaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.