Ruokaa ja viintä

ruokaa

Eilen herkuttelimme Johanna keksimällä pastavuoalla. Ruokaan tulee nauhapastaa, broilerin suikaleita, tuoreita herkkusieniä, ananasta, tomaattipyrettä, sipulia, valkosipulia, runsaasti kermaa ja valkosipuliyrttifraichea. Koko komeus kasataan vuokaan, kuorrutetaan juustolla ja pistetään uuniin puoleksi tunniksi. Lopputulos on käsittämättömän hyvää.

Ruoan seuraksi nautimme viiniä. Äidin lahjoittama Dopff Riesling Grand Cru Schoenenbourg oli kerrassaan erinomaista, suosittelen sitä ehdottomasti hyvää valkoviiniä hakevalle.

Julkaistu
Kategoria(t): Ruoka

6 kommenttia

  1. Kuulostaa hyvältä tuo ruoka… missä lämmössä paistetaan, 200?

  2. 200 astetta, joo. Mitä kermaan tulee, enempi on parempi: olemme tehneet ruokaa yhdellä tai kahdella ruokakermapurkilla, kahdella tuli parempaa. Lisäksi jos kaikkea ei syö kerralla, kermaisempi on mehukkaampaa myöhemmin.

  3. Kotikokki ei jostain syystä pääse lukemaan kommentteja :/

  4. No niin, IE:llä näköjään toimii, Firefoxilla ei näkynyt.
    Vissiinkin pasta keitetään etukäteen ja samoin sipulit kuullotetaan, broileri ruskistetaan… entä herkkusienet ym.?

  5. Pasta keitetään. Pannulle heitetään tässä järjestyksessä sipuli, tomaattipyre, broilerinsuikaleet, valkosipuli, herkkusienet viipaloituina, ananaksenpalat, ruokakerma ja fraiche. Kastike ja pasta sekoitetaan kattilassa ja kaadetaan uunivuokaan, sitten juustoraastetta (esim. punaleima-Emmental) päälle.

  6. Kiitos vinkeistä! Pitääpä kokeilla tuota.

Kommentointi ei ole käytössä.