Isänmaallista elokuvaviihdettä

tv ja elokuva

Oli Renny Harlinista ja tämän urasta mitä mieltä tahansa, Deep Blue Sea on joka tapauksessa käypäinen toimintapätkä. Tämän näimme elokuvateatterissa, sen kummemmin suunnittelematta (minkä seurauksena istuimme Plevnan ykkössalin eturivissä), ja juutuimme vielä eilen sohvalle kertaamaan.

Ei paha, ei paha. On niitä huonompia toimintaelokuvia nähty. Sitä paitsi, Samuel L. Jacksonin hahmon kuolema on ihan top-10-osastoa, koskaan. Harlinin Suomi-tavaramerkkikin jaksaa aina lämmittää.

1 kommentti

  1. Harlinin uusin, Mindhunters on kanssa ihan kelpoa viihdettä. Vähän turhan pitkä loppu, mutta osasi kyllä yllättää aika hyvin ja tapa mihin pahis juonensa pohjaa on ihan kivaa vaihtelua. Aika samaa sarjaa, ei sitä välttis toista kertaa jaksa katsoa kuten DBS:ää, mutta ei siinä rahojakaan välttis hukkaan heitä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.