Kin-vammainen tunnustaa

Suurin paheeni kirjoittaessa on ylenpalttinen -kin-päätteiden viljely. Johanna on tekstejäni oikolukiessaan huomauttanut asiasta jotakuinkin miljoona kertaa, joten asialle ehkä kannattaa tehdä jotain. Kaipaisinkin (huomaatteko, siihen se taas tuli!) tekstinkäsittelyohjelmaan apuvälinettä, joka merkkaisi kaikki -kin-päätteet ja vastaavat räikeillä väreillä. Sitten voisi vain siistiä turhat pois. Noh, onneksi on hakutoiminto – työn alla ollut kolumni muuttui paremmaksi turhia päätteitä siivoamalla.

Tähän kohtaan pitänee purkaa turhat päätteet: kin kin kin kin kin kin.

Julkaistu
Kategoria(t): Elämää

2 kommenttia

  1. Hyvä, että jätitkin kinit loppuun. Minä nimittäin niitä jo lukiessani sirottelinkin jo tekstiin. Minullakin kun on samanlainen ongelma.

  2. Kirottua, että menit mainitsemaan! Huomasin oikein etsiväni niitä vanhemmista merkinnöistäsikin (ja nyt se tarttui, jumankekka).

Kommentointi ei ole käytössä.