Alku

tv ja elokuva

No niin, nyt päästiin telkkaristakin katselemaan Big Brotherin alkua. Vähän tuntui menevän kiireeksi kilpailijoiden toimittaminen taloon, alkuun otettiin rauhallisemmin, mutta sitten tahti kiristyi pahasti.

Hyvältä näyttää. Talo on hieno, ihan kuin ulkomaillakin, ja kilpailijat vaikuttavat kiinnostavilta. Useampikin pisti silmään hauskoina, miehistä Timo ja Antti S., naisista Minna ja Tiina… Mutta muutkin vaikuttavat hyviltä kilpailijoilta. Vielä oltiin niin kaveria, toivottavasti jotain konfliktiakin syntyy.

Saamme Johannan vanhemmilta digiboksin lainaan, taidamme päästä sittenkin katselemaan 24/7-kanavaa. Täytyy nyt vielä katsoa, jäi vähän epäselväksi, maksaako se kortti vain sen 25 euroa vai tuleeko siihen lisäkuluja. Jos hinta on 25 euroa, kanava on varma hankinta.

Aina olisi nettiversio, mutta Maikkarin nettitv on yllättäen Windows Media Playerille tehty, eikä siten toimi erityisen hyvin (siis ollenkaan) Macilla. Mutta mikäs siinä, potentiaalisia asiakkaita poissulkiessa.

Eiköhän tästä tule mainio tv-elämys, vaikka juontajat jäävätkin pahasti jälkeen Davinasta. Olisipa Suomessakin ihq-Davina!

1 kommentti

  1. Windows media player löytyy kyllä macillekin. Se pyörittää WMF:ää yms. formaattia. Muuten ihan ok softa, mutta rikkoo kyllä macin käyttölogiikkaa, softa nimittäin sulkee itsensä kokonaan kun painaa punaista ’sulje ikkuna’ nappia 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.