Laatikoiden lisääntyminen

tv ja elokuva

Nyt on telkkarin päälle nätti pino hopeanharmaita laatikoita: viritinvahvistimen päällä dvd-soitin ja sen päällä digiboksi. Laatikko käytiin nyysimässä lainaan Johannan vanhemmilta nopeasti ja isoveljen valvovat silmät aukaiseva korttikin järjestyi kivutta (joskin maksaa piti, eikä se mainosten 25 euroa riittänyt).

Kortin myyjä väitti, että puoli tuntia saa kanavan aukeamista odotella kun kortin digiboksiin syöttää, mutta niinpä vain kanava näkyi lähes heti. Nyt voidaan sitten seurata Big Brotheria vaikka vuorokauden ympäri.

Lähetys on onneksi editoitua, joten jotain seuraamisen arvoista tapahtuu luultavasti koko päivän ajan. Yöllä voi olla vähän hiljaista… Tälläkin hetkellä porukka on kokoontunut sohville juttelemaan joutavia. Mitäs sitä itse keskustelemaan aikansa kuluksi, kun voi katsella muita!

Jatkuva Jani-show on jo alkanut hieman tökkiä Johannaa, voin nähdä olevani samaa mieltä. Suosikeiksi taas ovat nousseet jyväskyläläinen Timo, Terhi ja Antti A.