Päivän anti gradulle

Tänään olen tulostanut kolme uutta artikkelia gradun aineistoksi. Tällä hetkellä käyttämäni lähdeavaruus on sellaiset lähemmäs parikymmentä lähdettä. Enemmänkin voisi siis olla, mutta toisaalta aineistoni on ihan hyvää. Kyllä näistä pitäisi saada aikaiseksi jo vaikka mitä. Tekstiäkin on sentään olemassa jo ihan kiitettävän paljon, riippuen miten mittaa.

Päivän harmistus on kitsas kirjasto (tai ikävä tietokantakauppias, tai joku muu satunnainen syypää), jonka lisenssi Information Processing & Management -lehden verkkoversioon ulottuu vain kymmenen vuoden päähän. Joudun siis metsästämään vuodelta 1992 kaipaamani artikkelit paperiversiosta. Onneksi molemmat (ja pari muutakin kiinnostavaa, jotka tänään bongasin) löytyvät samasta numerosta, joten ei tarvitse etsiä kuin yksi. Silti, vaiva verrattuna netistä tulostamiseen on masentava.

Julkaistu
Kategoria(t): Koulu

2 kommenttia

  1. Syypää taitaa olla FinELib, joka on tehnyt Elsevierin kanssa sellaisen konsortio-sopimuksen, jossa on sovittu Suomen Elsevier-aineiston kattavan 1800 e-lehteä vuodesta 1995 lähtien. Kirjastot itse eivät voi vaikuttaa vuosikattavuuteen, kirjastot voivat vain ottaa tai olla ottamatta koko pakettia. Eli siis joku muu satunnainen tekijaä.

Kommentointi ei ole käytössä.