Little Britain

tv ja elokuva

Kun suosikkisarjat etenevät uusille kausille, herää aina epäilys, riittääkö puhti, loppuvatko vitsit. Loistavan Little Britainin kohdalla voi onneksi huokaista helpotuksesta: kakkoskausi on edelleen huippuluokkaa, ehkä jopa ykköskautta parempaa estottomassa pilkassaan.

Okei, Dennis Waterman -sketseistä ei edelleenkään ole päästy, mutta muuten huumori toimii. Aihepiirit ovat entisellään: kaikenlainen epäsovinnaisuus ja seksuaalivähemmistöt ovat edelleen pääteemoja. Suosittelen ehdottomasti, ja saisi se kolmoskausikin jo tulla telkkarista ja päätyä DVD:lle meidän iloksemme… Sehän on juuri alkanut BBC:llä.

Olisiko sitten brittisarjojen kuuden jakson kaudet se, miksi homma toimii? Kuudessa jaksossa ei ehdi kuluttaa kaikkia ideoita, vaan niitä riittää myöhempiinkin jaksoihin. Toisaalta on kurjaa, ettei hyvää sarjaa ole kuutta jaksoa enempää.

3 kommenttia

  1. Saako tuota kakkoskauden DVD:tä vielä Suomessa mistään? Eka kausi oli kyllä niin huikeaa tavaraa, etten pahastuisi vaikka kakkoskausi ei pääsisikään aivan samalle tasolle.

  2. Saako edes ykköskautta Suomesta mistään? Joo, molemmat olen Play.comista tilannut, kakkoskautta en ole vielä edes korkannut. Mutta että vielä kolmonenkin? Hallelujaa!

  3. Jepjep, Play.com on ystävä. Kolmonen, kyllä! Tässä kuussa tosiaan alkoi BBC:llä tuo, joten mitä siitä nyt menee – voisiko olla ensi vuonna joulumarkkinoilla jo DVD? Ehkä.

Kommentointi ei ole käytössä.