Logiikka pätkii

Rauni-Leena Luukanen-Kilde (josta ei onneksi ole kuulunutkaan mitään aikoihin) on vakuuttunut siitä, että maailman ylin teologinen, poliittinen ja sotilaallinen johto tietää ufoista kaiken ja kontrolloi tiedon välittymistä (tai lähinnä välityksen puutetta) tiukasti levittämällä disinformaatiota.

Herää kysymys. Jos tällainen maailmanlaajuinen salaliitto on olemassa, kuinka on mahdollista, että Rauni-Leena Luukanen-Kilde voi kirjoittaa siitä WSOY:n julkaisemassa kirjassa, joka on vapaasti kaikkien saatavilla? Onko kirja kenties lipsahtanut valvontaverkoston sormien läpi, vai kuuluukohan Luukanen-Kilde näihin kokopäivätoimisiin väärän informaation levittäjiin?

Lienee kuitenkin parasta, etten sano kirjan nimeä – tiedä vaikka Suojelupoliisi tulisi koputtelemaan ovelle.

Niin, ja sen verran kyyninen olen kyllä ihmisrodun suhteen, että tähän en usko pätkääkään: ”Jokaisen tulisi kuunnella vain omaa sisintään, omaa sydäntään, joka kyllä erottaa oikean väärästä ja joka näyttää, millaiset motiivit toimivat tiedon taustalla.” Kuuntelemalla sydämensä ääntä aika moni on langennut jos jonkinlaiseen harhautukseen ja joukkopsykoosiin. Vaikka tietysti – ei kai ole mikään ihme, että Luukanen-Kilde kehottaa kuuntelemaan sydäntään ja vaientamaan järjen äänen…