Syötti ja vaihto

Kävin Gigantissa kameraostoksilla. Sain kameran (IXUS 40, vanha mutta luotettava, eikä hinta ollut paha), mutta vähän jäi paha maku ostosreissusta. Jotenkin ei vain istu se, että kun markkinoidaan kameraa tarjoushintaan, niin myyjän ensimmäinen kommentti liikkeessä on ”älä osta sitä, osta tämä toinen, hinta on sama mutta tämä on parempi”. Tulee vähän bait and switch -taktiikka mieleen.

Kaipa se Casion kamera olisi ihan kelpo ollut, mutta jätin väliin. IXUS on oman kokemuksen perusteella laatupeli, kun taas Casion laadusta ja käyttömukavuudesta ei ole yhtään mitään kokemusta. Megapikseli enemmän tai vähemmän ei merkitse minun käytölläni oikeastaan mitään ja Casion automaattinen kuvanvakain ei sekään ollut huikea myyntivaltti. Jos myyjä sanoo, että sen ansiosta ottaa aina pelkästään onnistuneita kuvia, epäilykset heräävät heti. Ehkä olen vain liian kyyninen.

Oli se kokemus, onneksi sentään parempi kuin Thomas Hawkilla.

2 kommenttia

  1. Tuollainen Ixus tuli hankittua Mean matkalaukusta.En osannut vaihtaa filmiä ja käyttämättä on. -muuten laatupeli

  2. Ei muuten ollu tuommoinen, Murphy. Mutta hyvä sekin. Ja Ixus on nykyinenkin. Sen logiikka on minulle kuin puhelimessa Nokian, jotenkin luonteva ja oman oloinen. Tosin 40:ssä ja 400:ssa oli luontevampi kuin tuossa uudessa.

Kommentointi ei ole käytössä.