BookCrossing

kirjoja

BookCrossing on hauska ajatus. Tarkoituksena on vapauttaa tarpeettomat kirjat omasta kirjahyllystä kiertoon laittamalla ne jonnekin, mistä joku ne voi löytää ja kerätä talteen. Toivon mukaan kirjan löytäjä ilmoittaa löydöstään nettisivuilla, jolloin kirjan kulkua voi seurata.

Itse nappasin ensimmäisen löytöni eilen, ja pistin kirjan saman tien kiertoon tänään. Kirja, Nalle Puh ja ongelmanratkaisun taito löytyy informaatiotutkimuksen laitoksen ulkopuolelta Pinni A:n neljännestä kerroksesta Tampereen yliopistolta (eikun ei löydykään! Sen joku jo nappasi!).

Kirjanvaihtolistan kirjoja saatan vapauttaa luontoon, jos sille päälle satun. Taivaan työkalu onkin jo rekisteröity ja merkitty. Vaihdan edelleen, mutta voin antaakin, jos ei ole mitään vaihdettavaa. Kunhan nyt joku noita lukee.

1 kommentti

  1. Kiva kun kävit nappaamassa vapauttamani Nalle Puhin, ja laitoit sen samantein kiertoon.
    tervetuloa tutustumaan porukkaamme!

Kommentointi ei ole käytössä.