Gradukuulumisia

Gradu on taas edennyt, kiitos muutaman varsin reippaan työpäivän. Väkersin pelottavannäköisiä kaavoja OpenOfficen kaavaeditorilla, tulipahan senkin toiminta tutuiksi ja ne kaavatkin sisäistettyä. Kun ei kuulemma saa sanoa, että jätänpä nämä kaavat tässä nyt käsittelemättä tarkemmin… Piirtelin myös vihdoin kaavioita tukemaan argumentaatiota. Hienot kaaviot ja taulukot tuli, vaikka itse sanonkin. Liitteitäkin työhön on lisäilty, nyt on paketilla kokoa suunnilleen 70 sivua. Ei paha.

Vielä viimeiset säädöt, niin tuon voi taas lähettää ohjaajan katsastettavaksi. Uskallan jo luulla, että tässä ollaan lähellä loppua. Ainakaan mitään suuria muutoksia ei enää pitäisi tulla. On tätä projektia kyllä tehtykin!

Tänään ilmoittauduin tenttimään viimeisen kirjan, joka periaatteessa tutkinnostani uupuu. Sekin on tosiaan yksi kirja kolmen kirjan kirjatentistä viime keväältä, on jäänyt kummittelemaan kun tentti meni muuten läpi. En vain saanut aikaiseksi tenttiä sitä viime syksynä. Nyt on korkea aika!