Metallivaihto

musiikin kuuntelu

Mainostamani metallivaihto toimi komeasti. Ekalla kierroksella mukaan saatiin 219 levyä, joista syntyi neljä vaihtoketjua. Ketjuista pari oli pienempiä, kahden ja kolmen hengen väliset vaihdot, mutta kaksi muuta ketjua oli pidempiä, pisin jopa 15 vaihtoa!

Päädyin itse vaihtamaan neljä levyä. Lähetin ne kolmelle eri vaihtajalle, ja paluupostissa pitäisi tulla samoin kolme pakettia. Yksikään ei kuitenkaan tule samoilta ihmisiltä, joille levyni lähetin! Ketjuvaihdon periaate siis toimi omalla kohdallani hyvin: kahdenkeskiset vaihdot eivät olisi tuottaneet yhtä hyvää tulosta, jos olisivat tuottaneet tuloksia ollenkaan.

Toinen kierros ketjuvaihtoa suljettiin tänään. Levyjä on 369, osallistujia vissiin kolmetoista. Näyttäisi siis menestyksekkäältä tämäkin. Jos mielii mukaan vaihtamaan levyjään, kannattaa seurata Imperiumin kauppapalstaa, siellä näitä mainostellaan. Listat vain täyttyvät nopeasti, joten valppaus on tarpeen!