Nina Lincoln

Nina Lincolnin (jonka suklaajuustokakku on erinomaista) henkilöllisyys on selvinnyt. Tätini tiesi, että kyse on Curt Lincolnin tyttärestä. Isä oli 40- ja 50-luvuilla menestyksekäs tenniksen pelaaja ja teki sen jälkeen hienoa uraa moottoriurheilun parissa. Tytär oli aikansa huippumalleja, ilmeisesti, ja glamourintäyteisesti ensin naimisissa kilpa-ajaja Jochen Rindtin kanssa ja sitten Alexander Nelson Hoodin, Bridport of Cricket St. Thomasin neljännen varakreivin, kanssa.

Rindt, muuten, oli ensimmäinen Formula 1 -kuski, joka voitti maailmanmestaruuden kuolemansa jälken kuoltuaan kesken kauden 1970. Rindtin alkukaudesta keräämää etumatkaa ei saatu kurottua kiinni, joten voitto meni Rindtille.

One thought on “Nina Lincoln”

  1. Edellä kerrotussa jutusa et huomannut mainita,
    että Nina Lincoln on myös ensimmäinen Suomalainen
    jolle on annettu F1 MM-pokaali joka luovutettiin hänelle F1 kauden päätyttyä vuonna -70.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.