Ketjuvaihtokone

tietokoneet

Kirjoittelin ketjuvaihdoista taannoin. Innostuin sittemmin kehittelemään omaa ketjuvaihtoja laskeskelevaa ohjelmaa, ihan noin niin kuin ohjelmoinnin ilosta (koska ohjelmointihan on iloista puuhaa). Tausta-ajatuksena oli myös saada sinänsä ansiokkaalle TradeGenielle Macilla toimiva vaihtoehto.

No, sellainen on nyt. Tänään sain väsättyä TradeResolverista jo kolmannen julkaisuversion. Sen pitäisi olla suhteellisen bugiton ja muutoinkin mukava. Eihän se Javalla tehtynä TradeGenietä nopeudessa voita, mutta silti tulokset ovat yleensä ottaen ihan hyviä ja ominaisuudet runsaampia.

Mikäli jotakuta ketjuvaihtojen pyörittäminen kiinnostaa, kannattaa TradeResolveria kokeilla. Ohjelman mukana seuraa lisäksi lähdekoodi, johon otetaan vastaan parannuksia. Muutoinkin käyttökokemuksia olisi kiva kuulla, jos joku tuota innostuu käyttämään.

Vaikka tuota kukaan ei käyttäisikään, olen silti tyytyväinen: koodausprosessi on ollut suorastaan poikkeuksellisen kivaa ja lopputulokselle on kerrankin ihan oikeasti käyttöä, jos ei muilla niin itsellä ainakin.