Uutta elämää

Tänään klo 00.07 syntyi vähän yli nelikiloinen ja 51 senttiä pitkä poika, joka onnistui valloittamaan ainakin vanhempansa välittömästi. Perjantain puolelle vähän puoliväkisin halunnut pikkuinen on kauneinta mitä olen koskaan nähnyt. Lapsen syntymä on ehdottomasti niitä juttuja, joita ei koskaan unohda, sen verran ihmeellisestä tapahtumasta on kyse.

16 kommenttia

 1. Onneksi olkoon äiti ja isä!
  Missä ovat kuvat tulokkaasta?

 2. Jee, onneksi olkohon kaikille kolmelle.
  Voi laps’parkaa; bileiässä on varmaan kovaa, kun ei saa juhlia synttäreitä ja juhannusta erikseen 😀 Vanhemmille tietysti vähemmän murhettumisenaihetta.

 3. Tuleekos poika saamaan oman blogin heti alusta lähtien, tietäisi ainakin milloin ja mitä on poika jo ehtinyt tekemään.

 4. Juhannuslapsi! Voiko enempää onni potkia? Onnea, onnea paljon.

 5. Kiitoksia. Blogi on muuten jo olemassa, mutta en tiedä kuinka julkinen siitä tulee, jos tulee. Alkuperäinen idea oli kyllä avata sitä muillekin kuin meille, mutta saa nyt nähdä. Jotain blogintapaista varmasti tulee jossain vaiheessa, ihan jo siksi, ettei tarvitse sähköpostilla lähetellä valokuvia moneen kertaan.

 6. Paljon onnea! 🙂 Ihan tässä liikuttui kesken juhannusjuhlinnan.

 7. Paljon onnea! 🙂 Ihan tässä liikuttui kesken juhannusjuhlinnan.

 8. Oikein paljon onnea uudesta suvun jäsenestä! Maistoin eilen sitä raparperipiirakkaa jonka ohje on ollut täällä ja hyvää oli. Olisi kiva saada kuva vauvelista…. vielä kerran ONNEA, ONNEA, ONNEA!

 9. Ei, se on ihan tavallisen näköinen =)

Kommentointi ei ole käytössä.