Vauvalla on jalat eli BabyLegs

Kaikkea sitä keksitäänkin: BabyLegsit ovat aivan ihania säärystimiä pienille lapsille. Kuulostaa vähän pöljältä ja turhalta, mutta ei se nyt ihan niinkään mene. Legsit nimittäin voittavat esimerkiksi puolipotkuhousut kätevyydellään reippaasti. Ne on helppo pukea ja riisua ja lämmittävät ihan yhtä lailla (settiä voi täydentää sukilla, mutta pienellä vauvalla BabyLegsit peittävät jalkaterätkin kivasti).

Legsit sopivat mainiosti esimerkiksi lämmittämään kantoliinassa kulkevan vauvan kinttuja. Luulisin myös, että näistä on iloa siinä vaiheessa kun lapsi alkaa kontata, pysyvät polvet suojassa. Poikalapsen isänä on myös kivaa, että BabyLegsejä löytyy monenvärisinä – pojille kun on hyvin vähän kirkkaanvärisiä vaatteita, enkä minä ainakaan haluaisi pukea lastani jatkuvasti harmaaseen ja laivastonsiniseen. Yhdellä koollakin pitäisi kai pärjätä pitkään, elleivät sitten kulu kontatessa puhki. No, se selviää kunhan poika pääsee liikenteeseen.

Suomessa BabyLegsejä myy Babyidea (joka myy muuten kaikkea muutakin jännää). Mainos ei ole maksettu, kunhan ovat muuten vaan veikeä ja suosittelemisen arvoiseksi havaittu tuote.

1 kommentti

Kommentointi ei ole käytössä.