Ergo

Jatketaanpa hyvien vauvatarvikkeiden kehumista: Ergo-kantoreppu on osoittautunut kertakaikkisen näppäräksi aparaatiksi. Kantoliina on hivenen hankala kylmillä ilmoilla, koska se ei oikein sovi takin päälle eikä alle. Ergo sen sijaan toimii takin päällä hyvin, ja kun vauvan pukee riittävän lämpimästi, siinä tarkenee oikein mukavasti.

Ergo-kantoreppuErgon voi viritellä eteen, taakse tai sivulle; meillä se on ollut toistaiseksi käytössä etupuolella. Selkärepuksi se viritellään joskus, kun poika tuosta vähän varttuu, tällä hetkellä se toimii hyvin noin. En tiedä miten tuossa käy nukkuminen, mutta ainakin näköalat ovat hivenen paremmat kuin kantoliinasta, mikä sopii erinomaisen hyvin meidän pienelle tarkkailijallemme.

Ergo on myös kantoliinaa vaivattomampi pukea, ja sopii hyvin esimerkiksi kauppareissuille kantovälineeksi.

Eilen saavutettiin muuten merkittävä kehityksellinen askel: poika otti ja kääntyi omatoimisesti selältä vatsalleen, vieläpä pari kertaa, eli mistään sattumasta ei ole kyse. Vanhemmat ovat tietysti suunnattoman ylpeitä kehittyneestä muksustaan (kumpikin meistä onnistui kääntymään mahalleen vasta viisikuisena; poika täyttää ensi maanantaina neljä kuukautta!).

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.