Liikkuva lapsi

Viime päivinä olemme saaneet ihastella liikkumisen ihmettä. Tällä hetkellä poika osaa liikkua selällään, kunhan olosuhteet ovat oikeat. Liikkumiseen tarvitaan parkettilattia ja paljaat jalat (tai liukuestesukat), ja tietysti liikkumisfiilistä. Sitä onneksi riittää useimmiten. Sitten vain menoksi! Ei mene kuin hetki, niin poika on muutaman metrin päässä!

Konttaaminen antaa vielä odottaa itseään, mutta yritystä on kovasti siihenkin suuntaan. Peppu nousee ilmaan ja jalat pyrkivät alle, mutta ihan vielä ei konttausasento löydy. On hauska katsella, miten liikkeet ovat ikään kuin vähän sinne päin; jonain kauniina päivänä poika vielä konttaa, se on selvää.

2 kommenttia

  1. Seuraavaksi alkavat sitten liikkua tavarat. Ei kannata ihmetellä jos kaukosäädin on pyykkikorissa tai puhelin pesukoneessa.

  2. Joo, ja jääkaappi magneetit häviää ja löytyvät muutaman viikon päästä digiboksin korttipaikasta sekä videon sisältä. Kaiuttimista (perhanan kalliista vieläpä) on kartiot muuttaneet muotoaan sekä tapetteihin on maalaitu tageja… noinkin nuorella iällä kuin 2v.

Kommentointi ei ole käytössä.