Viikonloppu pelejä

Lauantai vierähti Helconissa lautapeleistä nauttien. Ensimmäinen pidempi poissaolo kotoa pojan syntymän jälkeen meni lopulta ihan hyvin, vaikka Johanna joutuikin kärsimään kotona melkoisesta huutokonsertista. Ilmeisesti hermojenmeno oli jokseenkin lähellä, mutta kun palasin sunnuntaina kotiin, rauha vallitsi maassa ja kaikki oli jotakuinkin hyvin. Ylimääräinen vapaapäivä maanantaina tasoitti tilannetta vielä ihan mukavasti. Eiköhän sitä pääse siis joskus toistekin liikenteeseen.

Yliopistolla järjestetään paitaperformanssi pätkätöitä vastaan. Tarkoitus on, että 28.11. kaikki pätkätyöläiset pukeutuvat asiasta kertovaan paitaan, jolloin saadaan näkyväksi se, kuinka paljon yliopistolla itse asiassa teetetään pätkätöitä. Laitokselta sponssaavat paidat, joten tokihan tuohon otetaan osaa. Tämän järjestää siis TATTE, eli Tampereen yliopiston tieteentekijät ry. Odotan mielenkiinnolla.

2 kommenttia

  1. Muista päästää Johanna myös yksin johonkin kivaan harrastukseen aina välillä. 😀

  2. Jepjep, pikkujoulut onkin jo varattu kalenteriin parin viikon päähän… Tasapuolisuus kaikessa, totta kai.

Kommentointi ei ole käytössä.