Vieläkin enemmän levyjä kaupan

musiikin kuuntelu

Tämä on nyt tätä, mutta listoille on lisätty sen verran paljon myytävää, että jos et sitten viime mainostuksen ole käynyt vilkaisemassa, niin katsastapa Huuto.net:ssä olevat levyni: M.A. Nummista, Einstürzende Neubautenia, Die Kruppsia, Stereolabia, Plastic People of the Universea, Warloghea, Sisters of Mercyä, Depeche Modea, DAFia, Nine Inch Nailsia, Velvet Undergroundia, goottia, black metalia, industrialia…

Joitakuita saattaa tosiaan kiinnostaa Warloghen ilmeisesti suhtkoht harvinainen Womb of Pestilence -kiekko, ja Maj Karma -fanit voivat paikata tilanteen, jos kokoelmista puuttuu bändin varhaistuotannosta Iskelmä-EP. Halvalla lähtee!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.