Kirjoja jonossa

kirjoja

Tämä artikkeli sisältää affiliatelinkkejä Amazoniin. Saan palkkion, mikäli ostat Amazonista tuotteita käytettyäsi linkkejäni. Affiliate-linkit on merkitty €-merkillä.

Jotkut kirjat odottavat vuoroaan pitkään. Tilasin Steve Ericksonin The Sea Came in at Midnightin BookMoochista lokakuussa, se saapui joulukuussa ja nyt vasta sain sen luettua. Suotta odotin – kirja oli hyvä, kirjavinkin arvoinen.

BookMooch-hankinnat ovat luoneet kirjahyllyyni noin 30 kirjan parven, josta valita. Osa kirjoista saa odottaa aina vain – pari Banksia ja Alastair Reynoldsia, jotka ovat varmasti vähintäänkin hyviä, esimerkiksi. Osa kiilaa hetkessä jonon ohi. Toisinaan valinta on vaikea, toisinaan tavattoman helppo. Keskiyön meren vuoro koitti vaikeamman valinnan myötä.

Nyt luen rästiin jääneet Usvat, sitten vuoron saa sattumalta yliopiston kirjastosta mukaan tarttunut Thomas Pynchonin Gravity’s Rainbow – ellei sitten toivon mukaan tiistaina saapuvat Guy Gavriel Kayt (The Sarantine Mosaic -kirjat – bysanttifantasiaa!) kiilaa edelle…

2 kommenttia

 1. Jos kaipaat Reynoldsia niin minulla on niitä pienehkö kasa, voin lainata.
  Käytännössä:
  absolution gap,
  redemption ark,
  diamond dogs & turquois..,
  pushing ice,
  century rain,
  chasm city.

 2. Kiitoksia. Sopivan tilaisuuden saatankin tarttua tarjoukseen, noista on Pushing Ice lukematta (ja Century Rain, mutta se on juurikin se Reynolds joka on hyllyssä muutaman kuukauden vuoroaan jo odotellut).

Kommentointi ei ole käytössä.