Valkeakoski I love you!

kirjoja

Aloittelevaa kirjailijaa kiinnostaa luonnollisesti se, millaisen vastaanoton kirja saa. Ostaako sitä kukaan? No, ilmeisesti ostaa, nimittäin kirjastot. Kirjastot.fi-portaalin monihaun perusteella kirja löytyy jo varsin monesta paikasta. Jännittävää!

Mielenkiintoisesti kirja löytyy monista pienistä kirjastoista, mutta esimerkiksi Tampereelta tai HelMet-kirjastoista ei teosta vielä löydy. Valkeakoskelle kirjaa on tilattu jopa kaksi kappaletta! Tamperelaiset löytävät omansa kuitenkin yliopiston kirjastosta. Olen myös Fennicassa. Tämä on Suurta! Eiköhän se noihin suuriinkin ehdi, ison kirjaston hankintaketju vain on pitkä ja mutkikas.

3 kommenttia

  1. Teen parhaani tilanteen parantamiseksi entisestään, kunhan pääsen käsiksi meidän BTJ-hankintaehdotusluetteloon. 😉
    Ihmettelin, että miten kirjaa voi jo olla jossain, kun julkistaminen on vasta tulossa. Näyttävät kuitenkin sentään olevan vasta ennakkotietoja.

  2. Kyllä kirjaa pitäisi kaupoissa jo olla, eivät ne kirjapinon päällä istu, kun kirja kerran on jo painosta tullut. Julkaisu on muuten vain kesäkuussa, ja siksi onkin vähän ”julkaisu”.

  3. Kepri-kirjastoista Kinnula ja Pihtipudas ilmoittaa kirjan olevan jo lainattavissa, Oulussa on 2 hankinnassa ja varaajiakin on jo jonossa 1.
    Hienoa Mikko, kirjasi leviää kulovalkean tavoin.

Kommentointi ei ole käytössä.