Järjestystä blogiin

tietokoneet

Blogia pitää säätää ja fiksata aina silloin tällöin. Nyttemmin olen innostunut käyttämään kuvia enemmän. En edelleenkään kuvaa itse, vaan ryöstän Flickeristä siivon näköistä kuvituskuvaa. En pahemmin lupia kysele, vaan luotan siihen, että Creative Commons -lisenssit pitävät ja siten lisensoitua materiaalia saa käyttää.

Virittelin myös muissa blogeissani käytössä olevan samankaltaisia kirjoituksia yhdistelevän toiminnon (löytyy yksittäisten merkintöjen sivuilta). Täällä se ei toimi aivan yhtä hyvin, se kun perustuu tageille joita en ole aikaisemmin jaksanut käyttää. Kun blogissa on lähemmän tuhat merkintää, niitä ei myöskään tuosta noin vain tagiteta fiksusti (tein sen prosessin jo Gameblogille, eikä huvita tehdä uudestaan).

Tagitin kuitenkin kaikki merkinnät kategorian mukaan, joten jokaiselle löytyy ainakin jotain kaveria, ja uudet täytynee tagittaa vähän tehokkaammin. Täytyy lisäillä tageja vanhoihinkin, sikäli mikäli keksii näppäriä kokonaisuuksia joita voi poimia hakemalla. Kai tuosta jotakin lisäarvoa kuitenkin saa, vaan ei niin paljoa, että viitsisi hirveästi aikaa käyttää.