Meten oma lehti

Kaikista bloggaajista suosikkini taitaa olla, lopulta, Mette. Mette miettii hiljeni huhtikuussa, mutta onneksi kirjablogi Luetut on jatkanut – Metellä on varsin erinomainen kirjamaku. Hiljaista huuteluakin huutelee silloin tällöin. Kapallisen kirsikoita olen jostain syystä missannut, mutta se liittyy tilauksiini nyt.

Joukkoon on nyt liittynyt Meten oma lehti, joka jatkaa mietteiden linjaa, hieman erilaisella formaatilla. Uutuus otetaan ainakin täällä ilolla vastaan!

Meten blogeissa viehättää kirjoittajan "erityinen mielenkiinto pieniin eriskummallisuuksiin tässä suuressa maailmassa" – Meten tyyliä ja tarkkuutta kiehtovien yksityiskohtien maailmassa ei voi kuin kadehtia ja ihailla. Vaikka aihe ei ensilukemalta vaikuttaisikaan kiinnostavalta, jotain kiehtovaa löytyy lähes kaikesta (olen lukenut viime päivinä Philip Ballin kirjaa Kirkas maa, joka on fantastisen kiehtova teos värien ja maalaustaiteen historian maailmasta).