Pieni ympäristöteko

Fonecta jakelee uusia puhelinluetteloita joka kotiin. Mitäs jos kaikki me, jotka emme puhelinluetteloa kaipaa, laittaisimme Fonectalle palautetta, että puhelinluettelot voisi jättää jakamatta joka talouteen, halusivat asukkaat tai eivät. Säästyisi sekin paperipaljous johonkin muuhun käyttöön ja ehkä ympäristökin pelastuisi taas vähäsen.

En edes muista, milloin olen viimeksi käyttänyt puhelinluetteloa.

Fonectan puhelinluettelopalautelomake ei sitten toimi, laitoin itse palautetta www-sivujen palautelomakkeella.

1 kommentti

  1. Oveen kaunis ilmoitus ”Ei puhelinluetteloita, kiitos” säästää ainakin paperinkeräykseen viemisen vaivalta. Ja naapuritkin voivat saada päähänsä apinoida ideaa ja ehkä se ajatus siitä sitten lähtee laajemminkin eteenpäin.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.