Onnellinen ohjelmoija

tietokoneet

Olen viime aikoina harrastanut peliarvostelujeni tagittamista. Se on hauskaa puuhaa, jossa olen kuitenkin kaivannut Movable Typestä tuttua täydennystoimintoa, joka ehdottelisi sopivia tageja. Tällainen toiminto kun auttaisi pitämään tagit yhtenäisenä, ei tarvitse itse muistaa oikeaa muotoa kun kone muistuttaa.

Noh, itse en ryhtynyt mokomaa koodaamaan, kun olin varma, että netistä löytyy sopivaa koodia. Niin löytyikin, useitakin. Javascript Examples -nettisivuilta löytyi PHP Guru -sivuston (en linkitä, kun sivu ei tunnu toimivan, koodin saa kuitenkin Javascript Examplesista) siisti koodi.

Vaan sepä ei toimikaan niinkuin tahdon! Haluan syöttää useamman tagin, eli kun isken pilkun perään, haluan että automaattitäydennys aloittaa uuden haun. Vaati hienoista virittelyä ja jonkun puolisen tuntia aikaa saada skripti toimimaan niinkuin haluan, mutta nyt se toimii juuri oikealla tavalla. Koodarinplanttu on tyytyväinen, taas on maailma vähän parempi paikka!