Kirja on valmis!

kirjoja

Luovutin juuri hetki sitten kirjani käsikirjoituksen kustantajalle. Viiden kuukauden työ on ohi. Kuinkakohan totun siihen, ettei tietokoneella ole koko ajan taustalla pari ikkunaa tekstinkäsittelyohjelmaa auki? Ihan hullu juttu. Työtä riittää sentään vielä hetki, hakemisto täytyisi rakennella kunhan saavat kirjan taitettua ja kuvamateriaaliakin pitäisi vähän skannailla, mutta suurin osa on nyt tehty. Ei voi kuin odotella, että kirja ilmestyy.

Ennen sitä on sentään vähän jännättävää, minkälaiseen ulkoasuun päätyvät ja millainen kansi kirjaan tulee. Nimen sentään keksin, julkistettakoon se vaikka tässä: Tarotista texas hold’emiin – 600 vuotta korttipelejä. Vähän hankalaan väliin osuu sikäli tämä kirjan valmistuminen, kun pitkäaikainen yhteistyökumppanini ja kustannuspäällikköni Tuomas Kilpi hyppää BTJ:ltä Finn Lecturaan helmikuussa. Noh, kirja ilmestyy kyllä, mutta olisihan se mukava Kilven kanssa loppuun asti tehdä.

Kirjoista puheen ollen: minulla olisi jokunen kappale Uudet lautapelit -kirjaani myynnissä. 20 eurolla saa kirjan postitettuna minne tahansa Suomessa ja 15 eurolla ilman postitusta. Nimmari tai omistuskirjoitus sisältyy hintaan.

1 kommentti

Kommentointi ei ole käytössä.