Sesonkibloggausta

tietokoneet

Raparperipiirakkatilastoa

Yllä on raparperipiirakkareseptini kävijätilastot viimeisen kahden kuukauden ajalta. Ei kai ole ihme, että samassa ajassa koko blogin kävijämäärät ovat kaksinkertaistuneet, kun muutkin kesäiset reseptit vetävät väkeä samalla tavalla.

Raparperipiirakan suosio on kuitenkin häikäisevää: se on tosi hyvän juustokakun jälkeen suosituinta sisältöä blogissani (sillä erolla, että juustokakku näyttäisi vetävän tasaisesti vuoden ympäri noin sata lukijaa päivässä). Ruokajutuille todellakin riittää lukijoita. Kirjaan siis jatkossakin reseptini tähän blogiin, muutama oikein hyvä onkin tuossa vieressä jo odottamassa oikeaa hetkeä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.