Kirjavinkit kilpailuttaa taas ja muita uusia hankkeita

Kas, kun tästä blogista on tullut vain uusien hankkeiden mainostamo. Todettakoon, että Kirjavinkeillä on kilpailu, josta voi hyvin pienellä vaivalla voittaa tusinan verran uusia, hyviä kirjoja. Kannattaa kokeilla onneaan.

Board Game Auctions on, vähän yllättävääkin kyllä, alkanut toimia. Ei tuolla vielä rikastumaan pääse, mutta jos tämän kuun tahti näyttää mallia jatkolle, tuosta saa vähän taskurahaa ja ehkä jopa sen verran, että tuloilla kannattaisi maksaa sivuille ihan oma domainkin. Saapa nähdä, miltä tilanne näyttää siinä vaiheessa kun tämän kuun tulot ensi kuun puolella PayPaliin napsahtavat. Mukavaa joka tapauksessa, että sivujen väsäämiseen käytetty vaiva palkitaan.

Koska lautapelien kauppaaminen toimii, päätin kokeilla toista lokeroa. Kids’ Stuff Auctions esittelee eBayn lastentarvikkeiden parhaimmistoa. Tuon kanssa odotellaan vielä, että Google keksii käydä indeksoimassa sivut ja joku niitä älyää etsiä, mutta eipä sivu ole ollutkaan saatavilla kuin vasta vajaan viikon. Projektina tuo on joka tapauksessa hauska, toivottavasti myös tuottoisa.

Mitäs muuta? Mahjong-oppaan puolella olen blogannut uudella tarmolla, aihe jaksaa miellyttää. Sivujakin olen laajentanut jo aika lailla, olen varsin tyytyväinen siihen, mitä olen lyhyessä ajassa saanut aikaiseksi. Sivuille on sitä paitsi eksynytkin jo joku ja Googlekin tuo jo kävijöitä. Pelkällä mahjong-hakusanalla ei vielä tuloslistoilla juhlita, mutta aika monella kiinnostavalla ”mahjong jokumuusana”-tyyppisellä yhdistelmällä olenkin jo kärjessä. Aihe ei vain taida olla noin yleisesti ottaen ihan superhoukutteleva.

Sellaista tänään.