Hyvät sälekaihtimet

Olohuoneen ikkunan sälekaihtimet hajosivat, toisen reunan vetonaru meni poikki. Yritin selvittää, saako niitä korjattua, mutta monikaan firma ei edes vastannut kyselyihin. Heurex vastasi ja selvisi, että korjaaminen ei kannata, sillä uudet sälekaihtimet ovat halvat. Niinpä kaihtimet pistettiin uusiksi. Kannatti, tosin nyt tulee vähän sellainen olo, että pitäisi loputkin uusia… Sen verran paremmat kaihtimet tuli nimittäin tilalle.

Heurex myy Lapuan kaihtimen tekemiä sälekaihtimia. Ovat siis kotimaista työtä, ja selvästi laadukkaammat kuin entiset kaihtimemme. Ensinnäkin, kaikissa ikkunoissamme on ihan järjestelmällisesti sentin-pari liian kapeat kaihtimet! Ne eivät peitä koko ikkunaa, vaan reunoille jää raot. Lisäksi uudet ovat jämäkämpää tekoa kaikin puolin. Narut ovat kestävämmät ja kaihtimet blokkaavat valoa paremmin.

Eikä tosiaan ollut kallista, vaikka kotimaista olikin. Asennettuina vanhojen tilalle kaihtimet maksoivat satasen, ja ikkuna on vieläpä varsin leveä. Olisin kuvitellut homman kalliimmaksi. Jos haluat paremmat sälekaihtimet Tampereella, kannattaa ottaa yhteyttä Heurexiin. Muualla kannattaa varmaan vilkaista Lapuan kaihtimen jälleenmyyjälistaa.

Sälekaihtimet verkkokaupasta.