Kongregate

lautapelit

Kongregate

Kongregate on mainio. Veli vinkkasi tästä hauskasta flash-pelipalvelusta, jossa on tarjolla parikymmentätuhatta flash-peliä. Pelejähän nyt on joka puolella, joten Kongregaten edut ovat muualla: pelit ovat vähän valikoituja, niitä voi arvostella ja parhaisiin on tarjolla achievement-merkkejä, joilla voi mitata saavutuksiaan.

Pelivalikoimista voisin heittää muutaman suosituksen. The Company of Myself on aika nopeasti läpi pelattu taidepeli, jossa on nokkelaa ideaa sekä taiteellisesti että pelillisesti. ImmorTall on surullinen ja herkkä taidepeli, jonka pelaa läpi minuuteissa. Pelillistä sisältöä ei ole paljon, mutta kannattaa silti kokeilla. ClueSweeper yhdistää Cluedoa ja miinaharavaa hauskalla tavalla. GemCraft on mainio tower defence -peli. Red Remover on vinkeä fysiikkapuzzle. UPGRADE COMPLETE! on enemmän vitsi kuin tosissaan hyvä peli, mutta kyllä senkin parissa puoli tuntia meni kuin siivillä.

Varoituksen sana: Kongregate-tilin avaaminen tietää vakavaa työajan menetystä joutilointiin. Pelata voi vissiin ilman tunnuksiakin, mutta tunnuksilla saa etuja, kuten achievement-badgejen keräilyn, omien suosikkien tallentamisen ja niin edelleen.

Linkit tästä merkinnästä Kongregateen ovat muuten affiliate-linkkejä, eli niissä on minun nimeni viittaajana. Saan jokaisesta uudesta pelaajasta 15 pistettä, joilla ei tiettävästi tee oikeastaan mitään. Jos haluat mennä ilman affilinkkiä, pääset Kongregateen tästä.

3 kommenttia

  1. Löysin ton pelisivuston kyllä jo ennen ku luin tätä artikkelia, mutta pakko myöntää, että sivusto on todella hyvä! Ja olen huomannut, että uusia pelejä tulee noin 5 per viikko. Melko paljon siis. Tarjolla on myös valinnaista maksullista lisämateriaalia, mutten ole asiaan perehtynyt. Kokeilkaa kaikki pois, suosittelen!

  2. @jepulis, Korjataseni hieman. Uusia pelejä tulee noin 45 per päivä, mutta niistä pääsee etusivulle asti paljon pienempi määrä. Suurin osa uutuuksista on huonoja, mutta vähintään yksi peli päivässä on todellakin pelaamisen arvoisia.

Kommentointi ei ole käytössä.