The Milk Carton Kids

musiikin kuuntelu

Prologue-levyn kansikuvaSattuipa silmiini suositus The Milk Carton Kids -orkesterista. Kyseessä on perinteinen kaksi miestä, kaksi kitaraa -duo. Simon & Garfunkel tulee mieleen hakematta. Bändiltä on ilmestynyt yksi studiolevy, Prologue, ja ennen Milk Carton Kidsiä omilla nimillä levytetty live Retrospect.

Kenneth Pattengale ja Joey Ryan laulavat kauniita stemmoja, niin että äkkiseltään kuulostaa, että bändissä on vain yksi laulaja. Kitarat helisevät kauniisti ja kokonaisuus on miellyttävän pienimuotoinen.

Syy, miksi tutustuin tarkemmin, on se, että bändin levyt saa ladata netistä ilmaiseksi. Bändin sivuilta saa molemmat levyt MP3-muotoisina ilmaiseksi. Vinyyliä ja CD:täkin löytyy kohtuulliseen hintaan, jos haluaa, ja jos digiversiot riittävät, kannatusmielessä voi ostaa vaikka paidan.

Alla Making of -video Prologue-levyltä löytyvän I Still Want a Little Bit More -biisin säestyksellä.