Room Escape: Ballpit Takeover (Tampere)

Pakohuone

Tutun leikkipaikan lelut ovat kadonneet lukkojen taakse. Kiusanhenki Pekka on lukinnut lelut, joten nyt on saatava leikkipaikka taas toimintakuntoon ennen kuin Pekka palaa takaisin.

Halusimme kesälle vielä toisen pakohuoneen, joten Tampereen vali­koimista päädyimme viimeiseen pelaamattomaan Room Escapen huoneeseen. Tämä oli sikälikin hyvä valinta, että huoneelle luvattiin vähän enemmän vaikeusastetta. Taustatarina oli aivan höpsö, mutta teema oli kiva ja toi mieleen kaikkien aikojen suosikkihuoneemme, Kuopion Hämmennyksen Päiväkerhon.

Vaikeusaste oli mukavan pelikokemuksen kannalta ihan­teellinen. Missään vaiheessa ei tullut kiire ja paniikki, mutta toisaalta tekemistä riitti pidemmäksi aikaa, eikä tarvinnut lopettaa puolen tunnin jälkeen. Pari vihjettä piti pyytää. Toinen niistä oli perinteinen ”joo, teitte ihan oikein, tehkää lisää vain”-vihje, jollaisia olemme ennenkin saaneet, toinen taas kehotti penkomaan paikkoja tehokkaammin. Muuten pulmien kanssa ei hirveästi tarvinnut jumittaa.

Ennen kaikkea täällä oli vähän muutakin kuin ihan pelkkää numero­lukon renkkausta. Sitä aina arvostamme. Tehtävissä pääsi tekemään muutakin. Pulmatkin olivat paikoin oivaltavia. Minusta tämä on Tampe­reen Room Escapen nykyisestä huonetarjonnasta (Out of Mars, The Secret Cabin ja The Detention) paras.

Pakoon suoriutunut kolmikko

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *