« Kulkupelittää | Pääsivu| Häh? »

Carpe diem

Life of Brian tulee uudelleen levitykseen. Alunperin Brianin piti tehdä uustulo elokuussa kuvan 25-vuotisjuhlan kunniaksi, mutta sitten tuli The Passion of the Christ ja päätettiinkin ratsastaa Gibsonin nostattamilla aalloilla: "It's shameless commercial opportunism on our part" ja "We're definitely trying to cash in on Mel's enormous success ", sanoo Monty Pythonin lentävän sirkuksen Terry Jones. Ihailtavaa rehellisyyttä ja virkistävää on asioista asioiden varsinaisilla nimillä puhuminen. Hetkeen tarttumisen ja hyödyntämisen taito ei varsinaisesti ole huono tapa toimia. Jos sen osaisi.

Aina Ilonalla on asiat hyvin, kun hällä on resurssi. Täysikuun levotttomat ja unettomat yöt ovat resurssittomalle pitkiä ja täynnänsä tuskaista pyöriskelyä, välillä kuu kävelyttää ikkunalta toiselle ja sädettää päähän ajatuksia, jotka ovat, jos eivät nyt niin loistavia, niin ainakin kirkkaita. Vaikka pilvet peittivätkin kuun ja myös sen pimennyksen viime yönä, se oli siellä. Se sädetti muistaakseni jotain ainutkertaista, joka olisi pitänyt blogittaa saman tien. Nyt en enää muista, mitä. Pimeät yöt loppuvat pian, viimeinen täysin pimeä yö vähään aikaan on 9.5. Täytyisi resurssoida valoisat yöt hyötykäyttöön.

Jos tänään en muista lähettää äitienpäiväkorttia, ei minulle kunnian kukko laula. Ei se tosin ole laulanut pitkiin aikoihin. Linnut sen sijaan ovat.

Jotain lisättävää?Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 3.33