« Vaihtoehdot | Pääsivu| Trenssin hoito »

Tylsä elämäni

Olen joutunut vuorokauden pitämään kirjaa vartin välein, mitä teen juuri sillä hetkellä ja tapahtuuko se seisten, istuen vai makuulla (S/I/M). Fiksumpi olisi tehnyt valmiin taulukon kellonaikoineen, mutta minähän en, ja kun minun ajannäyttäjäni ovat ajoissaan kuka missäkin, on kirjauksia lievästi vaikea pitää tarkkoina. Oman ongelmansa on tuonut määrätön tapahtumattomuus; en millään kehtaa näyttää päiväkirjaa, joka koostuu vain merkinnästä: tietokoneella I. Niinpä jouduin värittämään elämääni ja keksin toiminnalle erilaisia nimikkeitä: olen siis lukenut, lähettänyt sähköpostia, kirjoittanut, lukenut sähköpostia, tehnyt töitä, hakenut tietoa, neuvotellut (sic!) ja ihan vaan katsellut. Ja koska täysinäinen I-sarake olisi näyttänyt surkean luuserin notkumiselta, laitoin välillä S ja M ja kun en valehdellakaan viitsinyt, nousin välillä seisomaan ja pari kertaa heitin itseni sohvalle makuulle. Lukiessani englanniksi blogeja [terveisiä teille TBUW, D/K ja SB] menin sekaisin kielissä ja merkitsin S, vaikka istuin, kun minuun tuo kieli niin helposti tarttuu.

Ei vaan [siinäpä vasta oiva bloginimi], enpä ole yksin tylsän elämäni kanssa: ei ole monella muullakaan sisällöntuotantoa omasta takaa, jos mitään voi päätellä siitä, että 17 000 suomalaista vastasi huijaritekstiviestittäjän ilmoitukseen, jossa pyydettiin soittamaan maksulliseen numeroon, jos halusi tietää, kuka häneen on ihastunut. Vain 100 vaati rahojaan takaisin, joten jossain kärvistelee nolona 16 900 kansalaista. Onneksi en saanut moista viestiä, olisin itsekin saattanut haluta tietää, kuka on se kumma, joka minuun on ihastunut.

Tätä en jaksanut kuin puoleen väliin, sillä lopputulosta en välttämättä edes halunnut tietää: The Geek Test.

Tulisi jo kesä ja hyttyset ja ukkoset ja salamiakin saisi tulla.

Jälkipuheet

Sori :-).

Minusta on aina kuitenkin jotenkin lohdullista tietää, että pystyn (tosin kollegoideni suosiollisella avustuksella) sekoittamaan naisen pään mitenkään sitä edes erityisesti yrittämättä ja vieläpä toisesta kaupungista käsin ;-).

Kaukosekoittaa virtuaalikynällä täysin järjestyksessä olevat ajatukset; huikea taito.

Siihen sietää tähdätä itse kunkin.

Salami on kyllä hyvää.

Salamit on parasta. Tai melkein.

Jotain lisättävää?Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 3.33