« Viisi askelta | Pääsivu| Nysse menee johonki »

Meemantai-lista

Itsetutkiskelin tykönäni tätä muuttomeemijuttua, että jos minun luokseni muuttaisit, niin luultavasti:

Ensimmäinen asia, josta ärsyyntyisit, olisi aamulevoton mea, joka herää aivan liian aikaisin tössöttämään, mutta toki tekee sen hiljaa eikä herätä sinua.

Mielelläni tietysti näkisin, että kokisit herttaiseksi tämän ärsyttävän tapani olla aamuisin niin energinen, mutta toisaalta olen aamuisin energisyydessäni myös hyväntuulinen, onhan se nyt herttaista, jos mikä. Iltainen tapani nukahdella nojatuoliin vähän väliä on varmasti myös hellyttävää, uskon vakaasti tähän.

Aamiaisella saisit kuunnella mitä mielisit, sillä minä olen jo silloin omani syönyt ja luultavasti töissä, kun sinä kömmit aamukahville. Viikonloppuisin loikoisimme aamiaisen yli ja jossain lounaan ja päivällisen tienoilla kuulisit ehkä hölpöttämistäni.

Vaikea sanoa, mitä et koskaan löytäisi jääkaapistani, sillä minä mielelläni ostan sinne kaikkea, mistä ajattelen sinun pitävän. Niitäkin, mistä en itse pidä. Ja minä pidän melkein kaikesta. Mutta maksalaatikkoa et luultavimmin löytäisi koskaan.

Jos minä olen yhdessä huoneessa, sinä toisessa seinän takana, en taatusti pieraise, sillä kuulemma kuorsaan, mikä on jo aivan riittävän noloa.

[Alunperin Meemantai-Skrubulta.]

Jälkipuheet

Measeni, nyt jäi vaivaamaan: mitä on tössötäminen?

Yritä nyt tässä painaa duunia kun Mean verbaali-akrobatian tuotos hämmentää...

Onpa hauska kuulla louhikäärmeen hönkäys :D

Tössöttäminenhän on siis hiukan sukua hössöttämiselle, joka on kuitenkin äänekkäämpää ja levottomampaa kuin tössöttäminen. Joka on enemmän sellaista puuhakasta itsekseen touhuamista, asioiden huomaamatonta ohimennen järjestelyä ja sinnetänne hissuksiin entämistä, mutta hiljaa, ettei muut herää. Tössöttäjä saa enemmän aikaiseksi kuin hössöttäjä, joka saa vain läheisestä hermoromahduksen partaalle. Tössöttäjä on vähän Nuuska-muumimamma-tuu-muikkunen-tikki.

Jotain lisättävää?



Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

Löytölaatikko



Vitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 3.33