« Vaikeita valintoja | Pääsivu| Sanaton »

Elämä on ooppelia

Vaikka kuinka testasin, niin aina tuli Opel Vectra. Olisin niin halunnut olla Biitle tai Smartti tai jotain jännittävän seikkailullista tai edes sellainen, jonka perään katsotaan. Mutta että Ooppeli. Sehän on vaan ooppeli: turvallinen, arkisen harmaa, ketään kiinnostamaton mutta luotettava ja mukava. Ei erityisen sunnuntai mutta ehkä onnistunut keskiviikko. Semmosta elämän seiskaa, ei ysiä muttei vitostakaan. Ei ihkuttavaa kermanugaajäätelöä vaan tylsää tarjousvaniljaa. Jotenkin sitä vaan kuvittelisi haluavansa olla muuta kuin sitä perusvaniljajäätelöä jota tarjouksesta ostetaan pakastimeen pahan päivän varalle. Sitä niin haluaisi olla vaikka valkosuklaanugaamansikkajäätelöä ja aitovaniljapilkkuista kermavaahtoa ja kinuskikastiketta suklaarouheella. Ei mikään plätäkkä vaniljan makuinen kasvirasvajäätelö, ei dieettijäätelö, ei maitojäätelö, ei valkoisen läpikuultava tarjousperusvanilja. Ei vaaleansinisen hailukka Opel. Ei edes vihreä Opel.

Yöllä symppasin Marleenaa, joka epätoivoisna bloggeri-ongelmaansa on ainakin hetkellisesti kääntynyt vuodattamaan talviin. Ajattelin avittaa toveria mäen alta ja latasin Kesät talvet i-namiskasta ihan vaan uteliaisuuttani kokeeksi ja kas, sehän ilmestyi tuorelistalle. Niinpä innostuneena voimastani ja Elinaa luettuani tein saman sunnuntain päivityksissä könöttäneille Ainailonalle, Kauralle, Sedikselle, Veeralle, Dyrolle, Marinadille, Sigulle, Kuuluttajalle, Saaralle, Jemorylle, Ugukselle ja Sofialle. Olo oli kuin taika-Ooppelilla: viuh vauh vouh kävi käsi taika-Ooppelin vaihdekepillä ja jalka painoi Lataa nyt -namiskaa pohjaan uudelleen ja uudelleen. Ja yö täyttyi tekstistä. Ja taika murtui, sen jälkeen yöllä on muutkin päivittyneet taas ihan normaalisti. Olinko se minä, joka herätin Veijon. Minäkö se sain hänen sydämensä taas sykkimaan. Zhädädäm.

Ai niin, tänäänhän on se gaala. I'll be there, tavalla tai toisella. Minä olen se, joka halaa kaikki ja moiskauttelee märkiä pusuja tuomareille, jos tuomaristo suo. Minä olen se blondi, jolla on kauniit silmät, ystävällinen hymy ja kaunis ääni. Minäkään en tiedä, mitä pukisin päälleni, jospaehkä yllätänkin teidät kaikki.

Itse asiassa elämä on kohtuullisen mukavaa ihan vaan tavallisena ooppelinakin ilman keulilla kultaisena kykkivää lintuakin. Itse asiassa ooppelissa mitään vikaa ole. Kunhan vaan ajelee kauniita teitä, poimii liftareita matkalta ja pysähtelee välillä ihailemaan maisemia. Syö vähän eväitä. Ja tuijottelee syödessään peilityynelle järvelle ja katsoo, kuinka aurinko laskee. Hienoa on se.

Jälkipuheet

Ai sinäkö se olitkin?

Ankea aamu päivystyksessä muuttui heti huomattavasti hilpeämmäksi, kun kaikki kaverit löytyivät yhtäkkiä taas linjoilta. Kiitos siitä sille, jolle se kuuluu!

Jep, olen aina halunnut heilua taikasauvan kanssa tötteröhattu päässä viitta hulmuten tuulessa ja klingetiklangeti hopeakellot helkkyy ja tähtisadetta ripsoo autereiselle hymylleni.

Tunsin itseni haltiakummiksi :)

En epäile yhtään, ettekö olisi herättänyt vaikka virtuaalijumalia. Kiitos. Onnea iltamiin.

Ilmankos yöllä oli tunne, että joku nostaa minut pystyyn. Onneksi en sentään lähtenyt lentämään.

Mä niin ilahduin tuosta Saaran nice-bloggarin protosta. Se kun on ihan quin mä. Ja sillä itseluottamuksella varustettuna sitten ajattelin, että tosiaan, kai ne virtuaalijumalat on miehiä kanssa ja niihin tehoaa hentoinen törkkiminen niillä nice-bloggarin varusteilla. Siis että tökkii sitä lataus-nappulaa.

Ääh, miten tämä nyt meni ihan poskelleen.

Etkös sä Sedis noussut siinä kolmen maissa ylös, miten minä olin kuulevinani. No, kai minä vaan uneksin sitten.

Heilautapa sitä taikasauvaasi uudelleen ja karkota täältä kaihomieli.

Eläköön gaalaillassa Mean henki!

Kiitti! Sinä se jaksat kantaa huolta ja nähdä vaivaa... Onneksi sinunlainen meidän joukostamme löytyy.

Kiitosta vaan lataajalle! Itse yritin pari päivää naputella sitä "Lataa päivitykset nyt" -namiskaa, mutta tuli vain ilmoitusta epäonnistumisesta... Mutta ehkäpä tilanne nyt paranee tai sitten pitää blogi toiseen osoitteesee.

Mea, mun nainen! Vähäx cuulii.

Marleenalle zhädädäm. Ja noin ne taikasäkenet taas lentelee.

Miten hyymiollä tehdään sellanen häkeltynenen punaposkinen kaino ilme.
Kuuluttajan nainen, voi tavatonta. Tai sellanen vähäx cuuli ilme.

Taikaooppeli! Kiitän ja hellitän hiukan henkilöautoja syrjivästä bussifanituksestani :-)

Hauska huomata, että myös Mea kuuluu Kuuliksen uhkeaan salarakkaiden joukkoon. Kuuluttajalla on parhaat böönat.

Mean taikakosketus! Alexin pitää palkata sut Blogilistan hyväksi haltijaksi! Ja jos ei palkkaa sentään maksa niin ainakin täten minä annan sinulle sellaisen arvonimen.

Ooh, ihqua. Kuuliksen salaraakkina en tiennyt olevani, vaan nyt tiedän. Kasvoin pituutta monta senttiä tästä hyvästä.

Samikki, se on diili. Jos mä saan pussailla Tottia mielin määrin. Totti on kerta mun ekax ihquin kundikaveri. Ettäs tiätte.

Tuomaristo suo, sillä tuomaristo on tehnyt jo päätökset eikä niihin voi enää vaikuttaa. :-)

Kiitos siulle zhädäm-taiasta, nyt en tunne olevani enää teknologisen syrjäytymisen uhri. Itse en saanut päivityksiä i-nappulasta päivittymään, minulta puuttuu ilmeisesti oikea tatsi. Tai hiiren osoittimelta ainakin. Ehdin jo muuttaa Blogsomeen ja ihastua WordPressiin, mutta enpä julkistakaan uutta osoitetta vielä, vaan päivittelen bloggeriblogia tavalliseen tapaan.

Voi Janne kun mä niin olisin halunnut pussailla sua ja Jaakkoa ja Kardea ja sitä toista Jannea ja lintua erityisesti ja sanoinko jo, että Kardea. No ehkä jo ensi vuonna.

Dyro, missä se koira on haudattuna tuossa Blogsomessa, ihan liian hyvää ollakseen totta. Minä sinut esiin kaivan, ootapa vaan.

Luin tänään blogisi nimen väärin...ja kikatin
pitkään: eikö muka "Menopussi" olisi hieno?:-) Jos tulet kuukkeloimaan, tavataan siellä! Tule ehdottomasti kiskomaan hihasta!

Olisin ollut erittäin pettynyt, jos olisin ollut jokin muu kuin Mustang.

Menopussi olisi väärää informaatiota, minä kun enemmän tykkään toikkelehtia kotosalla, korkeintaan omenapussia kaivellen. Minäpä katson, että sinua kiskotaan hihasta ;)

Ja Heli, sinäkin! Eikö tässä Blokosväärissä ole yhtäkään toista ooppelia? Joku kiva kundi, enibadi? Kaikki, ihan KAIKKI on ihqumpiakuin minä. Minä ala enää millekään.

Älä pelkää, mea, sinun kaksimetrinen "sukulaisesi" pääkaupunkiseudulta on myös ooppeli. Mutta mie kun en mikään autofriikki olekaan, niin kuin eräät.

Mutta kuukkeloimaan en voi luokses tulla... Kuolen töiden jälkeen yskään. Tämä tauti on kuolemaksi. Pidä kivaa, ja voita KAIKKI!

Mutta sähän oot se pidennetty delyxemegacorporation- malli. Siinä on meiningin henkeä sentään.

Alteregoni voittaa, siitä olen varma. Mutta mitä?

Tervehtymisiä!

Onnea! Voitit kuulma Kuukkelin. Hyvä Tampere. :)
Eikä edes harmita etten lähtenyt gaalaan kun et siellä kuulma ollut. ;P

Onnea! Hyvään osoitteeseen tuli palkinto :-) Hip hip hip huraa!

Outi ja Janne ja Sedis täällä terve. Onnittelut vuoden 2004 Parhaan Blogin kultaisesta kuukkelista! Sedis ei päässyt käsiksi lähettämääsi sähköpostiin, eikä muistanut ihan kaikkea, mitä piti sanoa, mutta hienosti lauloi ja antoi Kari Haakanalle suukon. TiraMisun tytöt onnittelevat myös :)

Kiitos. KIITOS. Pikkasen tuppaa nyt kyyneltä silmään. Sitten menitte yllättämään perusteellisesti.

Sedis oli kai ihan uhqu, mitä lauloi? Elämälle kiitos??

Olimme perin surkeina, koska et ollut paikalla...vaikka kyllä Sedis sinua edusti komeasti, ei sen puoleen. Mutta siis: lujasti ONNEA!!!! Hesarissakin sanoivat. Kuule, nyt sinua luetaan!:-)

Kiitos iso B. En uskonut itse asiassa Kuukkeli-mahdollisuuksiini ja Sediksen pyysinkin edustamaan minua ihan varmuuden vuoksi. Ajattelin, että jos näin käy, niin kuka sen tyylikkäämmin tekisi. Ja teki kanssa.

Onnea Tampere ja sen tytärkaupunki. Mehän voisimme vaikka perustaa oman H-blogin?

Jotain lisättävää?Juttutupa

Tuoreet

Kipot ja kuvat

LöytölaatikkoVitriini

Kahvihuone

Naapurusto

Muita blogeja

Vuokraisäntä

Kellari

Pannuhuone

Powered by
Movable Type 3.33