Puhelinvastaaja

tv ja elokuva

Päivystän tänään puhelimen ääressä kahdesta puoli neljään. Jos tuntemattomasta numerosta soitetaan, se on Lasse Lehtinen Haluatko miljönääriksi? -ohjelmasta joka soittaa. Olen siis kilauta kaverille -oljenkortena. Puolessa minuutissa pitäisi joko tietää tai googlettaa vastaus esiin. Saas nähä, miten käy jos käy.

2 kommenttia

  1. Hmm, yksi hyvä mesta googlen sijasta voisi olla everything2.com ja ehkä tarpeen mukaan myös joku suomi -> enkku translaattori jos kysytään jotain outoa. E2:sta löytyy aika monta outoa termiä ja juttua selostuksineen (+ sitten ne vähemmän oudot ja omat päiväkirjat). Tuolla ei mene aikaa etsiessä sitä oikeaa linkkiä jos google sille päälle sattuu, että tursauttaa kaikkea epäolennaista esiin.
    Tai siis, ainakin minulla on hyviä kokemuksia. Googlessa menee aina se hetki, että kelaa mistä on kysymys. Jos e2:ssa on vastaus niin siihen pääsee nopeasti käsiksi koska kyseessä kuitenkin on eri keywordeihin perustuva tietosanakirja (tavallaan).

  2. Hyvä idea. Otin esiin myös Wikipedian. Vielä ei ole soittoa kuulunut, mutta en usko apua ihan alkupelissä tarvittavankaan. Kohta tosin alkaa epäilyttää, onko mies päässyt kisaamaan ollenkaan…

Kommentointi ei ole käytössä.