Julkisuudessa paistattelua

lautapelit

Sain tänään tarkistettavaksi ET-lehdessä joskus joulukuussa ilmestyvän lautapeliaiheisen jutun, jossa minua haastatellaan. Juttu on suurelta osin minun kirjoittamani – kirjoitin toimittajalle pitkän sähköpostin, jonka tämä käytti perusteellisesti. Asiasisältö on siis mainio. Marraskuun 20. päivän paikkeilla ilmestyvässä Kotiliedessä on myös lautapeliaiheinen juttu, jossa minusta pitäisi olla ihan kuvakin. Ainakin kuvaaja vietti muutaman tunnin lokakuussa seurapelikerhossamme.

Kun tähän yhdistetään se, että olen ollut radiossa taannoin puhumassa lautapeleistä, jää puuttumaan vain televisioesiintyminen (olen ollut televisiossa kyllä, mutta en puhumassa lautapeleistä). Vaan kas – tänään minulle soitti YLEn toimittaja, joka haluaisi jututtaa minua lautapelien merkeissä Lauantaivekkarissa. Mediakenttäni laajenee. En tiedä miten olen sen tehnyt, mutta peliaiheiset sivuni tuntuvat melkoisilta toimittajamagneeteilta.

Asiasta lisää, kunhan tiedän itsekin enemmän.

Julkaistu
Kategoria(t): Pelit

2 kommenttia

  1. Oho, hienoa! Ei kyllä sinällään tule yllätyksenä. Tietääkseni olet ainoa joka on asialle omistautunut näin perusteellisesti netissä. Blogi on hyvä tapa kertoilla uutisia ja mietteitä + erikseen vielä pelisivusi hyvien arvosteluiden kera niin täytyisi olla kyllä hullu jos ei sinulta kävisi ensimmäisenä kysymässä 🙂

  2. Kyllähän se tosiasia on, että verkon puolella sivustosi on lautapelaavan Suomen napa. Pitää olla aika huono-onninen kuuklaaja, ettei viimeistään toisella yrityksellä osu sivustollesi. Ja hyvä näin, osaatpahan mainostaa "oikeita" asioita. Tällä menollahan sinustaa tulee lautapelaamisen Petteri Järvinen.

Kommentointi ei ole käytössä.