Google-hakijoiden sietämätön keveys

Viime aikoina on pistänyt silmään hakulauseista "show your tits", jolla sivuilleni on tultu useammankin kerran. Ja totta tosiaan, sivuni löytyvät Googlesta toiselta tulossivulta! Syypää tähän on englanninkieliseltä puolelta löytyvä kirjoitus tv-chateista, joissa kommentoin näin: "If there’s a pretty young female host, "host show your tits" is a classic." – tuo yksi esiintymä riittää tuomaan sivuilleni paljon uusia kävijöitä. Taitavat pettyä…

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys

2 kommenttia

  1. Uteliaisuuttani tätä kysyn: miten saat tietoosi sen, mitä kautta TAI minkälaisilla hakusanoilla kävijä eksyy melankolian nettisivuille?
    Itse IT-alalla olevana, mutta tätä selain/hakupuolta heikommin tuntevana tuollaisen tiedon "saaminen" vaikuttaa mielenkiintoiselta…

  2. Suurimmalla osalla kävijöistä selain kertoo, mistä tullaan. Hakukoneista tultaessa URL sisältää kätevästi hakutermit. Itse kaivan tiedon esille Nucleuksen asianmukaisella pluginilla, konsteja tuohon kyllä löytyy. Aika perusjuttua, hae Googlesta vaikka "HTTP referral" niin eiköhän aukene.

Kommentointi ei ole käytössä.