Killing Miranda

musiikin kuuntelu

Kesän ohjelmaani kuuluvat näemmä Lumous-festarit. Ovat nimittäin siinä määrin mainion pääesiintyjän hankkineet, että lauantain klubikeikalle on pakko mennä. Suruaika livenä on ihan mielenkiintoinen tapaus, mutta brittigootin uudemman aallon ylväs edustaja Killing Miranda on pakko nähdä, kun vallan Tampereelle asti tulevat.

Touched by Jesus, Teenage Vampire, Discotheque Necronomicon, Salome, Angelfly… Hiphei, siitä tulee vielä hieno keikka, hittibiisejä ainakin pitäisi riittää. Bändi ei ole vielä julkaissut uutta levyäkään vanhojen soittamista sotkemaan!

Julkaistu
Kategoria(t): Musiikki

2 kommenttia

  1. Knoppitietoa Tampereen tuntijoille: Suruajan basisti majailee entisessä huoneessani Puutarhakadun kolkossa maisemassa. Kyseinen herra on ehkä toistaiseksi paremmin tunnettu Karstula-yhteyksistään.

  2. Aivan ei taida uudelta materiaalilta rauhaan päästä, Enter the Dragon kappale on jo julkaistu varoitukseksi uudesta materiaalista. Tyyli kylläkin hieman muuttuu, mutta ei vielä huonoksi. "Uuden Suspirian" goottimaineen voivat unohtaa saman tien tuolla tyylimuutoksella, mutta äkäisestä asenteesta ei vielä luovuttu. Tätäkin oletan pääseväni kuulemaan duskin keikalla, ja voisin kyllä sanoa sen olevan liveksi soveltuvaa materiaalia.

Kommentointi ei ole käytössä.