Lohkolainauksen taustakuva

tietokoneet

Säädin blogini ulkoasua. Isosisko – kuten järjestään kaikki Blogspot-käyttäjät viime aikoina – päivitti bloginsa ulkonäköä parempaan päin. Uudessa layoutissa on älyttömän hieno yksityiskohta, eli lainausmerkki lohkolainauksen taustakuvana. Se oli pakko nyysiä!

Tässä on lohkolainaus, hiphei.

Eipä ollut vaikea tehdä. Tyylitiedostoon piti vain tehdä seuraavanlainen lisäys:

blockquote {

background: url(kuvan url) no-repeat top left;

padding: 10px 0 0 20px;

}

Jo näyttää nätiltä.

5 kommenttia

  1. Ei näy ainakaan mun selaimella (crazybrowser/ie), vaikka isosiskon blogin lainausmerkkikuva näkyy. 🙁

  2. Outo juttu ja outo selain. Näkyy nimittäin minun IE:lläni, ja Mozillalla, ja Operalla.

  3. Mozilla FireFox 0.8 ei myöskään näytä lainausmerkkiäsi, vaikka isosiskolla näkyy.

  4. Hmm. Itse asiassa tuo lainausmerkki rupesi kyllä näkymään selaimessani jonkun aikaa sen jälkeen, kun olin kommenttini kirjoittanut. Ehkä vaan jotain tilapäistä häikkää jossain. Nyt se kyllä näkyy, ja on ihan tyylikäs. 🙂

  5. Kylläpä toimii vaan minun Firefoxillani. Onkohan selaimessasi jotenkin sotkettu viittaustietoja? Kuva ei näy, jos siihen ei viitata Melankoliasta. Tämä johtuu kuvavarkaita varten tekemästäni suojauksesta… Poistin suojauksen nyt blogin kuvilta, eipä se niissä niin tarpeellinen ole.

Kommentointi ei ole käytössä.