Säädin blogini ulkoasua. Isosisko – kuten järjestään kaikki Blogspot-käyttäjät viime aikoina – päivitti bloginsa ulkonäköä parempaan päin. Uudessa layoutissa on älyttömän hieno yksityiskohta, eli lainausmerkki lohkolainauksen taustakuvana. Se oli pakko nyysiä!

Tässä on lohkolainaus, hiphei.

Eipä ollut vaikea tehdä. Tyylitiedostoon piti vain tehdä seuraavanlainen lisäys:

blockquote {

background: url(kuvan url) no-repeat top left;

padding: 10px 0 0 20px;

}

Jo näyttää nätiltä.

Ota osaa keskusteluun

5 kommenttia

  1. Hmm. Itse asiassa tuo lainausmerkki rupesi kyllä näkymään selaimessani jonkun aikaa sen jälkeen, kun olin kommenttini kirjoittanut. Ehkä vaan jotain tilapäistä häikkää jossain. Nyt se kyllä näkyy, ja on ihan tyylikäs. 🙂

  2. Kylläpä toimii vaan minun Firefoxillani. Onkohan selaimessasi jotenkin sotkettu viittaustietoja? Kuva ei näy, jos siihen ei viitata Melankoliasta. Tämä johtuu kuvavarkaita varten tekemästäni suojauksesta… Poistin suojauksen nyt blogin kuvilta, eipä se niissä niin tarpeellinen ole.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.