Subin Jaffa-peli

SubTV:llä pyörii Jaffa-peli, jossa voi voittaa korillisen Jaffaa. Jos korillinen tarkoittaa 24 puolen litran pulloa, korille kertyy hintaa noin 36 euroa (puolitoista euroa pullo). Laskin, että kahden minuutin aikana eräskin kilpailija nakutti noin kaksikymmentä palloa peliin, 84 senttiä kappale. Viiden minuutin pelin aikana ehtii siis hakata viitisenkymmentä palloa, joille kertyy hintaa yli 40 euroa. Samaa tahtia nakutti kolme-neljä pelaajaa, joiden lisäksi satunnaisia pallottelijoita riitti.

Muutama kysymys: miksi kannattaa naputella 40 euroa menemään saadakseen reilun kolmenkympin edestä limsaa? Miksi kannattaa yritellä peliä, jos näkee, että jollain toisella pelaajalla on jo tolkuton määrä pisteitä, jota ei voi saada kiinni? Ja mikä tärkeintä: miten minä voisin hyötyä taloudellisesti tästä suunnattomasta tyhmyyspotentiaalista?

Voin minäkin myydä limsakoreja ylihintaan. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä – eniten yli tarjonnut voittaa, muidenkin ehdokkaiden rahat pidän, tietysti.

Julkaistu
Kategoria(t): Typeryys

1 kommentti

  1. Ne eniten pelaavat on todennäköisesti botteja. Samoin noissa online deitti- ja chattisysteemeissä on useiden repliikkien takana nörtin kasaama automaatti. Nysväkamaa…

Kommentointi ei ole käytössä.